Приєднуйтеся до нашої групи у Facebook

Що таке Іммігрант Порада?

0

Привіт! Мене звати Андрій Бойчук і сьогодні я хочу розповісти що таке Іммігрант Порада. Цей сайт було створено для того, щоб допомогти українцям, які планують переїхати в Америку, які щойно лише приїхали і які вже проживають тут довший час.

За 10 років життя в Америці я зробив багато помилок і також бачив, як мої друзі, знайомі та рідні роблять ті ж самі помилки, а також не роблять певні речі, які б нам помогли в майбутньому. Тому цей сайт було створено як інформаційний портал для українців, щоб допомогти їм не робити тих самих помилок або допомогти покращити їхнє життя.

Іммігрант Порада створено тільки для вас, тому будь ласка, якщо ви дивитесь це на Youtube, якщо ви зайшли на Іммігрант Порада і бачите це відео на Іммігрант Порада,  якщо ви бачите це в Facebook, Vkontakte – немає значення.

Будь ласка, якщо у вас є якісь питання, залишайте їх в коментарях. Також ви можете мені написати особисто на е-мейл. З будь-якою проблемою, найпростішою чи найскладнішою – ми постараємося вам допомогти у будь-чому, будь ласка пишіть, запитуйте.

Також, будь ласка, діліться цим сайтом з іншими на Facebook, Vkontakte, в Youtube. Також просто надсилайте на е-мейли друзям лінки і розказуйте на вулиці, в церкві, за столом своїм дітям, за столом своїм батькам – немає значення, розказуйте всім, діліться. Я буду радий бачити більше і більше людей, які будуть заходити на сайт.

Дякую за увагу, мене звати Андрій Бойчук, спеціально для Іммігрант Порада.


Знайшли для себе щось цікаве? Порекомендуйте цю статтю також вашим друзям та знайомим, поширивши посилання в соціальних мережах. Також підпишіться на нашу тижневу он-лайн розсилку тут, щоб бути в курсі всіх оновлень сайту. Якщо у вас є запитання або додаткова інформація, поділіться нею в коментарях нижче.

Про автора

Avatar

Andriy Boychuk Засновник Immigrant Porada - платформи для українських іммігрантів. Життєрадісний, чоловік прекрасної дружини і тато бомбезної донечки. #іПорада www.iporada.com